Belgian Waffles Nutella at Miley! Thank you for your regular custom @sophiee_tyler ❤️❤️❤️ Read more

Belgian Waffles Nutella at Miley!
Thank you for your regular custom @sophiee_tyler ❤️❤️❤️
Read more #mileywaffles #mileydesserts #mileyreviews

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

Nutella Belgian Waffles Platter Miley… be sure to try our freshly baked waffles! Also Available in red velvet or mixed fruits 😬 Thank you @sophiee_tyler for your regular custom and sharing our food 🙏❤️😍🙏 Read more

Nutella Belgian Waffles Platter Miley… be sure to try our freshly baked waffles! Also Available in red velvet or mixed fruits 😬
Thank you @sophiee_tyler for your regular custom and sharing our food 🙏❤️😍🙏
Read more #mileywaffles #mileydesserts #mileyreviews

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

Miley Italian Fusion Bistro Feature Review by @jomblobuncit . Ternyata @mileybistro sudah pindah ke @official_sunplaza lantai 4 nih, pas di sebelah nya @kaleobistro tuh. – – Menu menu di miley masi sama kok, ada pasta, pizza, aneka desserts yg unyu, ga ketinggalan juga ada menu menu selera lokal bagi yg lidahnya ga cocok sama pasta 😂 – – Favoritnya blocit sih crab bomb pasta, saus nya agak spicy dengan BANYAK daging kepiting, walau porsinya agak kurang buat perut blocit yg *ehem* agak buncit ini. Makanya blocit tambah cheese burger pizza lagi, biar lbh padat isi perut ini – – Yg namanya ke @mileybistro itu pasti ga pas kalo ga pesen minuman lucu lucu misalnya Ying Yab Thai Iced Tea yg disajikan pake ice cube thai tea yg harus kelean siram dengan susu cair, trus diaduk aduk. Mantul rasanya! Yg doyan kopi juga bisa cobain coconut coffee atau milky double shaken espresso! Blocit doyan banget . Thank you @jomblobuncit for your kind feature and review 🙏 . Read more

Miley Italian Fusion Bistro Feature Review by @jomblobuncit
.
Ternyata @mileybistro sudah pindah ke @official_sunplaza lantai 4 nih, pas di sebelah nya @kaleobistro tuh.


Menu menu di miley masi sama kok, ada pasta, pizza, aneka desserts yg unyu, ga ketinggalan juga ada menu menu selera lokal bagi yg lidahnya ga cocok sama pasta 😂


Favoritnya blocit sih crab bomb pasta, saus nya agak spicy dengan BANYAK daging kepiting, walau porsinya agak kurang buat perut blocit yg *ehem* agak buncit ini. Makanya blocit tambah cheese burger pizza lagi, biar lbh padat isi perut ini


Yg namanya ke @mileybistro itu pasti ga pas kalo ga pesen minuman lucu lucu misalnya Ying Yab Thai Iced Tea yg disajikan pake ice cube thai tea yg harus kelean siram dengan susu cair, trus diaduk aduk. Mantul rasanya! Yg doyan kopi juga bisa cobain coconut coffee atau milky double shaken espresso! Blocit doyan banget
.
Thank you @jomblobuncit for your kind feature and review 🙏
.
Read more #mileyreviews #mileypasta #mileydesserts

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

Miley Italian Fusion Bistro Feature Review by @makanmana ・・・ Dengan background owner yang memang memulai bisnis F&B dari area Thai foods, it’s a no-brainer kalau Miley pun dibangun dengan foundation yang sama. Namun, Miley lebih tepat disebut sebagai restoran fusion yang memadukan citarasa Italia dengan Asia. . Mulai dari menu Thai Green Chicken Curry sampai Kampoeng BBQ Chicken with Rice, range variasi menu makanan di Miley memang sangat wide. Of course, each dishes has its own speciality and taste profile. Selain main course-nya yang variatif, desserts juga menjadi menu yang cukup ditonjolkan! . Favorit MaMa jatuh ke Baby Dutch Pancake sama S’mores Peanut Butter mereka. Pancake-nya unik dan disajikan diatas pan panas yang membuat pencuci mulut mereka justru hot and not cold. — Miley Bistro (@mileybistro) Sun Plaza, Lt.4 Jam Buka: sesuai jam operasional mall No Pork . . Read more . @9gagnomnom @destinasijajan @wowkuliner @dietmulaibesok @videomasak @jktfooddestination @jktfoodbang @gedeinperut

Miley Italian Fusion Bistro Feature Review by @makanmana
・・・
Dengan background owner yang memang memulai bisnis F&B dari area Thai foods, it’s a no-brainer kalau Miley pun dibangun dengan foundation yang sama. Namun, Miley lebih tepat disebut sebagai restoran fusion yang memadukan citarasa Italia dengan Asia.
.
Mulai dari menu Thai Green Chicken Curry sampai Kampoeng BBQ Chicken with Rice, range variasi menu makanan di Miley memang sangat wide. Of course, each dishes has its own speciality and taste profile. Selain main course-nya yang variatif, desserts juga menjadi menu yang cukup ditonjolkan!
.
Favorit MaMa jatuh ke Baby Dutch Pancake sama S’mores Peanut Butter mereka. Pancake-nya unik dan disajikan diatas pan panas yang membuat pencuci mulut mereka justru hot and not cold.

Miley Bistro (@mileybistro)
Sun Plaza, Lt.4
Jam Buka: sesuai jam operasional mall
No Pork
.
.
Read more #mileyreviews
.
@9gagnomnom @destinasijajan @wowkuliner @dietmulaibesok @videomasak @jktfooddestination @jktfoodbang @gedeinperut #eatandtreats #kulineraddict #makanmana #kulinerIndonesia #kulinermedan #wowkuliner #tukangmakan #medanfood #anakjajan #makananmedan #makananenak #makanenak #medanfoodlover #jktfooddestination #jktfoodbang #foodstagram #instafood #mileybistro #bistro #italianfoodmedan

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

“Highly Recommended, enak, lezat” Miley Italian Fusion Bistro Review Repost @hendrilau ・・・ Nasi Goreng Primavera ini bnr2 enak bngt.. bumbu rempah2nya dan bawangnya terasa banget.. wangi, lezat dan pedesnya mantul.. by : @mileybistro 😀👍 Awalnya saya mau ke Mutia Garden untuk foto2 tapi karena hujan deras berakhirlah saya disini.. tapi ga nyesal karena makanannya enak bngt.. highly recommended.. 😍👍 …. Thank you so much for your kind review Read more

“Highly Recommended, enak, lezat”
Miley Italian Fusion Bistro Review Repost @hendrilau
・・・
Nasi Goreng Primavera ini bnr2 enak bngt.. bumbu rempah2nya dan bawangnya terasa banget.. wangi, lezat dan pedesnya mantul.. by : @mileybistro 😀👍
Awalnya saya mau ke Mutia Garden untuk foto2 tapi karena hujan deras berakhirlah saya disini.. tapi ga nyesal karena makanannya enak bngt.. highly recommended.. 😍👍
….
Thank you so much for your kind review
Read more #mileyreviews #mileyrice

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

Honey Ginger Lemongrass the perfect drink for cold weather or when you are not feeling too well and you need to warm up your body to keep it in balance Thank you @hendrilau for sharing your review Read more

Honey Ginger Lemongrass the perfect drink for cold weather or when you are not feeling too well and you need to warm up your body to keep it in balance
Thank you @hendrilau for sharing your review
Read more #mileyreviews

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

Double shot shaken espresso with organic honey! Another creation by Miley! “Ternyata enak… bikin jatuh hati” Thank you so much for your kind review @seleramakan . Read more

Double shot shaken espresso with organic honey! Another creation by Miley!
“Ternyata enak… bikin jatuh hati”
Thank you so much for your kind review @seleramakan
.
Read more #mileyreviews #mileycoffee

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

Chief Burger Miley, tender chicken chop burger with our special sauce Its a WOW! Thank you @chandrapurba69 for sharing your review Read more

Chief Burger Miley, tender chicken chop burger with our special sauce
Its a WOW!
Thank you @chandrapurba69 for sharing your review
Read more #mileyreviews #mileyburgers

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

Photo taken at: Miley Italian Fusion Bistro

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

DELICIOUS … italian and fusion at Miley Bistro Spicy Penne Al Arrabiatta Tuna pasta and Mdm Wong Original Singapore Hokkien Mie Thank you for your kind review @loriistan 😇😍🙏 Read more

DELICIOUS … italian and fusion at Miley Bistro
Spicy Penne Al Arrabiatta Tuna pasta and Mdm Wong Original Singapore Hokkien Mie
Thank you for your kind review @loriistan 😇😍🙏
Read more #mileyreviews #mileypasta #mdmwongprawnmee

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

Vietnamese Coffee with Thai Coconut Sorbet (made from fresh coconut) a fusion of the best of two nations! This is original miley creation and is sweet! “Minuman ini enak” Thank you @seleramakan for sharing and review 😍❤️🙏 Read more

Vietnamese Coffee with Thai Coconut Sorbet (made from fresh coconut) a fusion of the best of two nations!
This is original miley creation and is sweet!
“Minuman ini enak”
Thank you @seleramakan for sharing and review 😍❤️🙏
Read more #mileyreviews #mileycoffee

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us