Wild mushroom spaghetti (vegetarian) at Miley Bistro β€œgak diragukan lagi yahhh” Thank you for your kind review @mimpimakan.id πŸ™πŸ™ Read more

Wild mushroom spaghetti (vegetarian) at Miley Bistro β€œgak diragukan lagi yahhh”
Thank you for your kind review @mimpimakan.id πŸ™πŸ™
Read more #mileyreviews #mileypasta #mileyvegetarian

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

Buka Puasa dengan makanan dan minuman yang pasti pas 😍 Thank you for your kindest review @asri_ramadhani πŸ™πŸ™πŸ™ . Read more

Buka Puasa dengan makanan dan minuman yang pasti pas 😍
Thank you for your kindest review @asri_ramadhani πŸ™πŸ™πŸ™
.
Read more #mileyreviews #mileyyinyangtea

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

Miley Bistro senantiasa melayani anda. Terima kasih sudah mau menunggu dan coba lagi ke Miley. Grazie @azharisyahwira πŸ™πŸ™ Read more

Miley Bistro senantiasa melayani anda. Terima kasih sudah mau menunggu dan coba lagi ke Miley.
Grazie @azharisyahwira πŸ™πŸ™
Read more #mileyreviews

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

Tiap munggu absen ke Miley yuk… mulai dari menu nasi goreng ikan teri sampai ke menu pizza pasta italy 😊 pastinya ada yang cocok untuk semua orang 😬 Terima kasih @suan_manis atas review anda Read more

Tiap munggu absen ke Miley yuk… mulai dari menu nasi goreng ikan teri sampai ke menu pizza pasta italy 😊 pastinya ada yang cocok untuk semua orang 😬
Terima kasih @suan_manis atas review anda
Read more #mileyreviews #mileyguests

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

The Best Tom Yum! Pedas dan Asemnya Mantul! . Original Thai Tom Yum Seafood Rice serve with Indonesian style omelette, new menu at Miley ❀️ Thank you for sharing your kind review @wilsenfang πŸ™πŸ™πŸ™ Read more

The Best Tom Yum! Pedas dan Asemnya Mantul!
.
Original Thai Tom Yum Seafood Rice serve with Indonesian style omelette, new menu at Miley ❀️
Thank you for sharing your kind review @wilsenfang πŸ™πŸ™πŸ™
Read more #mileyreviews #mileyrice #mileyfusion

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

Americano simple black coffee brewed with our house blend organic gayo beans Thank you @hendrilau for your kind review Read more

Americano simple black coffee brewed with our house blend organic gayo beans
Thank you @hendrilau for your kind review
Read more #mileycoffee #mileyreviews

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

Belgian Waffles Nutella at Miley! Thank you for your regular custom @sophiee_tyler ❀️❀️❀️ Read more

Belgian Waffles Nutella at Miley!
Thank you for your regular custom @sophiee_tyler ❀️❀️❀️
Read more #mileywaffles #mileydesserts #mileyreviews

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

Nutella Belgian Waffles Platter Miley… be sure to try our freshly baked waffles! Also Available in red velvet or mixed fruits 😬 Thank you @sophiee_tyler for your regular custom and sharing our food πŸ™β€οΈπŸ˜πŸ™ Read more

Nutella Belgian Waffles Platter Miley… be sure to try our freshly baked waffles! Also Available in red velvet or mixed fruits 😬
Thank you @sophiee_tyler for your regular custom and sharing our food πŸ™β€οΈπŸ˜πŸ™
Read more #mileywaffles #mileydesserts #mileyreviews

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

Miley Italian Fusion Bistro Feature Review by @jomblobuncit . Ternyata @mileybistro sudah pindah ke @official_sunplaza lantai 4 nih, pas di sebelah nya @kaleobistro tuh. – – Menu menu di miley masi sama kok, ada pasta, pizza, aneka desserts yg unyu, ga ketinggalan juga ada menu menu selera lokal bagi yg lidahnya ga cocok sama pasta πŸ˜‚ – – Favoritnya blocit sih crab bomb pasta, saus nya agak spicy dengan BANYAK daging kepiting, walau porsinya agak kurang buat perut blocit yg *ehem* agak buncit ini. Makanya blocit tambah cheese burger pizza lagi, biar lbh padat isi perut ini – – Yg namanya ke @mileybistro itu pasti ga pas kalo ga pesen minuman lucu lucu misalnya Ying Yab Thai Iced Tea yg disajikan pake ice cube thai tea yg harus kelean siram dengan susu cair, trus diaduk aduk. Mantul rasanya! Yg doyan kopi juga bisa cobain coconut coffee atau milky double shaken espresso! Blocit doyan banget . Thank you @jomblobuncit for your kind feature and review πŸ™ . Read more

Miley Italian Fusion Bistro Feature Review by @jomblobuncit
.
Ternyata @mileybistro sudah pindah ke @official_sunplaza lantai 4 nih, pas di sebelah nya @kaleobistro tuh.


Menu menu di miley masi sama kok, ada pasta, pizza, aneka desserts yg unyu, ga ketinggalan juga ada menu menu selera lokal bagi yg lidahnya ga cocok sama pasta πŸ˜‚


Favoritnya blocit sih crab bomb pasta, saus nya agak spicy dengan BANYAK daging kepiting, walau porsinya agak kurang buat perut blocit yg *ehem* agak buncit ini. Makanya blocit tambah cheese burger pizza lagi, biar lbh padat isi perut ini


Yg namanya ke @mileybistro itu pasti ga pas kalo ga pesen minuman lucu lucu misalnya Ying Yab Thai Iced Tea yg disajikan pake ice cube thai tea yg harus kelean siram dengan susu cair, trus diaduk aduk. Mantul rasanya! Yg doyan kopi juga bisa cobain coconut coffee atau milky double shaken espresso! Blocit doyan banget
.
Thank you @jomblobuncit for your kind feature and review πŸ™
.
Read more #mileyreviews #mileypasta #mileydesserts

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

Miley Italian Fusion Bistro Feature Review by @makanmana ・・・ Dengan background owner yang memang memulai bisnis F&B dari area Thai foods, it’s a no-brainer kalau Miley pun dibangun dengan foundation yang sama. Namun, Miley lebih tepat disebut sebagai restoran fusion yang memadukan citarasa Italia dengan Asia. . Mulai dari menu Thai Green Chicken Curry sampai Kampoeng BBQ Chicken with Rice, range variasi menu makanan di Miley memang sangat wide. Of course, each dishes has its own speciality and taste profile. Selain main course-nya yang variatif, desserts juga menjadi menu yang cukup ditonjolkan! . Favorit MaMa jatuh ke Baby Dutch Pancake sama S’mores Peanut Butter mereka. Pancake-nya unik dan disajikan diatas pan panas yang membuat pencuci mulut mereka justru hot and not cold. β€” Miley Bistro (@mileybistro) Sun Plaza, Lt.4 Jam Buka: sesuai jam operasional mall No Pork . . Read more . @9gagnomnom @destinasijajan @wowkuliner @dietmulaibesok @videomasak @jktfooddestination @jktfoodbang @gedeinperut

Miley Italian Fusion Bistro Feature Review by @makanmana
・・・
Dengan background owner yang memang memulai bisnis F&B dari area Thai foods, it’s a no-brainer kalau Miley pun dibangun dengan foundation yang sama. Namun, Miley lebih tepat disebut sebagai restoran fusion yang memadukan citarasa Italia dengan Asia.
.
Mulai dari menu Thai Green Chicken Curry sampai Kampoeng BBQ Chicken with Rice, range variasi menu makanan di Miley memang sangat wide. Of course, each dishes has its own speciality and taste profile. Selain main course-nya yang variatif, desserts juga menjadi menu yang cukup ditonjolkan!
.
Favorit MaMa jatuh ke Baby Dutch Pancake sama S’mores Peanut Butter mereka. Pancake-nya unik dan disajikan diatas pan panas yang membuat pencuci mulut mereka justru hot and not cold.
β€”
Miley Bistro (@mileybistro)
Sun Plaza, Lt.4
Jam Buka: sesuai jam operasional mall
No Pork
.
.
Read more #mileyreviews
.
@9gagnomnom @destinasijajan @wowkuliner @dietmulaibesok @videomasak @jktfooddestination @jktfoodbang @gedeinperut #eatandtreatsΒ #kulineraddict #makanmanaΒ #kulinerIndonesiaΒ #kulinermedan #wowkulinerΒ #tukangmakanΒ #medanfood #anakjajanΒ #makananmedan #makananenakΒ #makanenak #medanfoodloverΒ #jktfooddestination #jktfoodbangΒ #foodstagram #instafood #mileybistro #bistro #italianfoodmedan

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us