Miley Bistro Review Repost @sallysalimmofficial ・・・ Meet up, chit chat and enjoy a glass of Thai Iced Milk Tea in a gorgeous day

Miley Bistro Review Repost @sallysalimmofficial
・・・
Meet up, chit chat and enjoy a glass of Thai Iced Milk Tea in a gorgeous day ☕

#mileybistro #thaiicedtea #icedtea #foodphotography #foodstagram #foodpics #foodheaven

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

Mouthgasm Review Repost @wilsonjoenardi ・・・ “Red Hot Angel” I like red but i love hot angel more 😈😈😈 *Naughty Mode On – When italian angel hair pasta wearing a crispy fried chicken and fried basil leaves on her head and bathing on red hot thai chilli with peanut and garlic. Once bite, no other word can describe better than “mouthgasm”. – Miley Italian Fusion Bistro @mileybistro . 🏠 Addr : Jln. HM.Yamin, Medan, North Sumatera, Indonesia. 📆 Sun – Thurs ⌚ 07.30 – 22.00. 📆 Fri – Sat ⌚ 07.30 – 24.00. 💲 45k IDR before tax – More

Mouthgasm Review Repost @wilsonjoenardi
・・・
“Red Hot Angel”
I like red but i love hot angel more 😈😈😈
*Naughty Mode On

When italian angel hair pasta wearing a crispy fried chicken and fried basil leaves on her head and bathing on red hot thai chilli with peanut and garlic. Once bite, no other word can describe better than “mouthgasm”.

Miley Italian Fusion Bistro @mileybistro .
🏠 Addr :
Jln. HM.Yamin, Medan, North Sumatera, Indonesia.
📆
Sun – Thurs ⌚ 07.30 – 22.00.
📆
Fri – Sat ⌚ 07.30 – 24.00.
💲 45k IDR before tax.
#Halal

More #mileyreviews #mileypasta
#Instagram
#Canon
#TeamCanon
#CanonEosM3
#EosM3
#Mirrorless
#EfM22mm
#AGameOfTones
#ArtOfVisuals
#CreateExploreTakeOver
#LifeOfAdventure
#PhotographyIsLifee
#PhotographySouls
#TheCreatorClass
#Food
#Foodgasm
#Foodgram
#Foodie
#FoodLover
#FoodPhotography
#FoodPics
#Foodporn
#F52Grams
#InstaFood
#Kuliner
#KulinerMedan
#MakanMana

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

View in Instagram ⇒

Follow our social media: Instagram, Facebook & twitter @MileyBistro for instant updates

Our fusion pasta Red Hot Angel reviewed by @jomblobuncit ・・・ Bangun bangun pagi ini (oke, blocit bangunnya kesiangan lagi. Maapkan 😅😅) langsung kepengen pasta ala thai nya @mileybistro – – Ini namanya Red Hot Angel kalo ga salah ya coi. Kalo salah ya sudah, tolong kelean benerkan dulu. Jangan taunya nyalahin aja 😒😒lama lama kutengok kelean mirip pendemo itu lah – – Pasta angel hair yang tipis tipis al dente ditumis pake cabe yang banyak pedes dan sambel teri kacang, aromanya aja uda menggugah selera coi. Tapi gimanapun pastanya bakal ga lengkap tanpa ayam goreng super lembut yang dijadiin topping beserta daun kemangi gorengnya. Top banget deh pasta fusion italy dan thai ini, perpaduannya pas dan enjoyable. Kalo kita, kapan bisa bersatu padu ya? 🤔🤔🤔 – – Read more

Our fusion pasta Red Hot Angel reviewed by @jomblobuncit ・・・
Bangun bangun pagi ini (oke, blocit bangunnya kesiangan lagi. Maapkan 😅😅) langsung kepengen pasta ala thai nya @mileybistro


Ini namanya Red Hot Angel kalo ga salah ya coi. Kalo salah ya sudah, tolong kelean benerkan dulu. Jangan taunya nyalahin aja 😒😒lama lama kutengok kelean mirip pendemo itu lah


Pasta angel hair yang tipis tipis al dente ditumis pake cabe yang banyak pedes dan sambel teri kacang, aromanya aja uda menggugah selera coi. Tapi gimanapun pastanya bakal ga lengkap tanpa ayam goreng super lembut yang dijadiin topping beserta daun kemangi gorengnya. Top banget deh pasta fusion italy dan thai ini, perpaduannya pas dan enjoyable. Kalo kita, kapan bisa bersatu padu ya? 🤔🤔🤔


Read more #mileyreviews #mileypasta
#jomblo #blocit #jomblobuncit #kuliner #kulinermedan #makanmana #nomnom #happytummy #food #foodporn #foodgasm #foodie #foodies #foodlover #foodphotography #foodphoto #foodpics #f52grams #iphonesia #olympus_occi_id #zhoueats #Halal #noodle #pasta #angelHair #fusion

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Photo taken at: Miley Italian Fusion Bistro

View in Instagram ⇒

Follow our social media: Instagram, Facebook & twitter @MileyBistro for instant updates

Yuk sarapan mewah dengan harga sahabat, hanya di Miley. Buka setiap pagi 07.30 untuk @jomblobuncit ・・・ Uda tanggal 25 woi!! Uda gajian 😘😘 mana nih suaranya yang uda masuk ke rekening? Luar biasa ya, gaji tak seberapa itu bakal tahan brp hari coi? 5 gari? 1minggu? 2 minggu? 😂 kesian kali lah – – Oh ya, krn blocit uda gajian, sesekali ngerasain sarapan mevvah boleh donk ya. Pagi ini ngerapat ke @mileybistro lalu pesan english breakpast nya. BreakPast ya, bukan breakfast. Maklum, lagi berusaha move on melepaskan diri dr masa lalu 😝 – – English breakpast Isinya sosis, scrambled egg, beef bacon dan toast. Toast itu roti bakar coi. Jangan udik kali lah kelean, pande sikik. Oke coi? Mari makan – **juga tersedia dengan sosis ayam dan smoked chicken ham buat yang tidak makan daging sapi** cek menu tag

Yuk sarapan mewah dengan harga sahabat, hanya di Miley. Buka setiap pagi 07.30 untuk #mileybreakfast
#Repost @jomblobuncit
・・・
Uda tanggal 25 woi!! Uda gajian 😘😘 mana nih suaranya yang uda masuk ke rekening? Luar biasa ya, gaji tak seberapa itu bakal tahan brp hari coi? 5 gari? 1minggu? 2 minggu? 😂 kesian kali lah


Oh ya, krn blocit uda gajian, sesekali ngerasain sarapan mevvah boleh donk ya. Pagi ini ngerapat ke @mileybistro lalu pesan english breakpast nya. BreakPast ya, bukan breakfast. Maklum, lagi berusaha move on melepaskan diri dr masa lalu 😝


English breakpast
Isinya sosis, scrambled egg, beef bacon dan toast. Toast itu roti bakar coi. Jangan udik kali lah kelean, pande sikik. Oke coi? Mari makan

**juga tersedia dengan sosis ayam dan smoked chicken ham buat yang tidak makan daging sapi** cek menu tag #mileybreakfast –
#jomblo #blocit #jomblobuncit #kuliner #kulinermedan #makanmana #nomnom #happytummy #food #foodporn #foodgasm #foodie #foodies #foodlover #foodphotography #foodphoto #foodpics #f52grams #olympus_occi_id #zhoueats #Halal #breakfast #sausage #bacon #egg #toast

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

View in Instagram ⇒

Follow our social media: Instagram, Facebook & twitter @MileyBistro for instant updates

Freshly baked waffles for breakfast, with 6 choices of free flow sauces. We are now open for breakfast from 07.30 WIB check 📷 @michaeltenzil ・・・ The best topping for waffle is Maple Syrup!! – – 📷 OLYMPUS OM-D E-M5 II + 12-40mm F2.8 M.Zuiko Lens

Freshly baked waffles for breakfast, with 6 choices of free flow sauces. We are now open for breakfast from 07.30 WIB check #mileybreakfast 📷 @michaeltenzil
・・・
The best topping for waffle is Maple Syrup!!


📷 OLYMPUS OM-D E-M5 II + 12-40mm F2.8 M.Zuiko Lens


#instagram #olympus_occi_id #olympus #olympusOMD #idolympian #instafood #foodphotography #foodie #food #foodlover #foodpics #f52grams #foodgram #foodporn #foodgasm #motoyuk #mirrorless #micro43 #m43 #kulinerMedan #MakanMana #brunch #waffle #maplesyrup #strawberry #breakfast

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Photo taken at: Miley Italian Fusion Bistro

View in Instagram ⇒

Follow our social media: Instagram, Facebook & twitter @MileyBistro for instant updates