Promo HSBC tukar 1 poin DISKON Rp50 ribu di Miley Italian Fusion Bistro Sun Plaza Medan . Cocok buat makan bersama kawan dan keluarga atau buka bersama

Promo HSBC tukar 1 poin DISKON Rp50 ribu di Miley Italian Fusion Bistro Sun Plaza Medan
.
Cocok buat makan bersama kawan dan keluarga atau buka bersama 🙂
.
#mileypromo

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

Photo taken at: Miley Italian Fusion Bistro

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

Miley Italian Fusion Bistro Feature Review by @jomblobuncit . Ternyata @mileybistro sudah pindah ke @official_sunplaza lantai 4 nih, pas di sebelah nya @kaleobistro tuh. – – Menu menu di miley masi sama kok, ada pasta, pizza, aneka desserts yg unyu, ga ketinggalan juga ada menu menu selera lokal bagi yg lidahnya ga cocok sama pasta 😂 – – Favoritnya blocit sih crab bomb pasta, saus nya agak spicy dengan BANYAK daging kepiting, walau porsinya agak kurang buat perut blocit yg *ehem* agak buncit ini. Makanya blocit tambah cheese burger pizza lagi, biar lbh padat isi perut ini – – Yg namanya ke @mileybistro itu pasti ga pas kalo ga pesen minuman lucu lucu misalnya Ying Yab Thai Iced Tea yg disajikan pake ice cube thai tea yg harus kelean siram dengan susu cair, trus diaduk aduk. Mantul rasanya! Yg doyan kopi juga bisa cobain coconut coffee atau milky double shaken espresso! Blocit doyan banget . Thank you @jomblobuncit for your kind feature and review 🙏 . Read more

Miley Italian Fusion Bistro Feature Review by @jomblobuncit
.
Ternyata @mileybistro sudah pindah ke @official_sunplaza lantai 4 nih, pas di sebelah nya @kaleobistro tuh.


Menu menu di miley masi sama kok, ada pasta, pizza, aneka desserts yg unyu, ga ketinggalan juga ada menu menu selera lokal bagi yg lidahnya ga cocok sama pasta 😂


Favoritnya blocit sih crab bomb pasta, saus nya agak spicy dengan BANYAK daging kepiting, walau porsinya agak kurang buat perut blocit yg *ehem* agak buncit ini. Makanya blocit tambah cheese burger pizza lagi, biar lbh padat isi perut ini


Yg namanya ke @mileybistro itu pasti ga pas kalo ga pesen minuman lucu lucu misalnya Ying Yab Thai Iced Tea yg disajikan pake ice cube thai tea yg harus kelean siram dengan susu cair, trus diaduk aduk. Mantul rasanya! Yg doyan kopi juga bisa cobain coconut coffee atau milky double shaken espresso! Blocit doyan banget
.
Thank you @jomblobuncit for your kind feature and review 🙏
.
Read more #mileyreviews #mileypasta #mileydesserts

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

Buka Puasa dengan yang manis dan pastinya anda wajib coba dessert terunik dan terlengkap di kota Medan. Langsung ke Miley Italian Fusion Bistro Sun Plaza Medan Inframe: German Dutch Baby Pancake Nutella shared by @sophiee_tyler

Buka Puasa dengan yang manis dan pastinya anda wajib coba dessert terunik dan terlengkap di kota Medan. Langsung ke Miley Italian Fusion Bistro Sun Plaza Medan
Inframe: German Dutch Baby Pancake Nutella shared by @sophiee_tyler
#mileydesserts #mileydutchbabypancake #mileypancakes

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

Miley Italian Fusion Bistro Feature Review by @makanmana ・・・ Dengan background owner yang memang memulai bisnis F&B dari area Thai foods, it’s a no-brainer kalau Miley pun dibangun dengan foundation yang sama. Namun, Miley lebih tepat disebut sebagai restoran fusion yang memadukan citarasa Italia dengan Asia. . Mulai dari menu Thai Green Chicken Curry sampai Kampoeng BBQ Chicken with Rice, range variasi menu makanan di Miley memang sangat wide. Of course, each dishes has its own speciality and taste profile. Selain main course-nya yang variatif, desserts juga menjadi menu yang cukup ditonjolkan! . Favorit MaMa jatuh ke Baby Dutch Pancake sama S’mores Peanut Butter mereka. Pancake-nya unik dan disajikan diatas pan panas yang membuat pencuci mulut mereka justru hot and not cold. — Miley Bistro (@mileybistro) Sun Plaza, Lt.4 Jam Buka: sesuai jam operasional mall No Pork . . Read more . @9gagnomnom @destinasijajan @wowkuliner @dietmulaibesok @videomasak @jktfooddestination @jktfoodbang @gedeinperut

Miley Italian Fusion Bistro Feature Review by @makanmana
・・・
Dengan background owner yang memang memulai bisnis F&B dari area Thai foods, it’s a no-brainer kalau Miley pun dibangun dengan foundation yang sama. Namun, Miley lebih tepat disebut sebagai restoran fusion yang memadukan citarasa Italia dengan Asia.
.
Mulai dari menu Thai Green Chicken Curry sampai Kampoeng BBQ Chicken with Rice, range variasi menu makanan di Miley memang sangat wide. Of course, each dishes has its own speciality and taste profile. Selain main course-nya yang variatif, desserts juga menjadi menu yang cukup ditonjolkan!
.
Favorit MaMa jatuh ke Baby Dutch Pancake sama S’mores Peanut Butter mereka. Pancake-nya unik dan disajikan diatas pan panas yang membuat pencuci mulut mereka justru hot and not cold.

Miley Bistro (@mileybistro)
Sun Plaza, Lt.4
Jam Buka: sesuai jam operasional mall
No Pork
.
.
Read more #mileyreviews
.
@9gagnomnom @destinasijajan @wowkuliner @dietmulaibesok @videomasak @jktfooddestination @jktfoodbang @gedeinperut #eatandtreats #kulineraddict #makanmana #kulinerIndonesia #kulinermedan #wowkuliner #tukangmakan #medanfood #anakjajan #makananmedan #makananenak #makanenak #medanfoodlover #jktfooddestination #jktfoodbang #foodstagram #instafood #mileybistro #bistro #italianfoodmedan

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

“Highly Recommended, enak, lezat” Miley Italian Fusion Bistro Review Repost @hendrilau ・・・ Nasi Goreng Primavera ini bnr2 enak bngt.. bumbu rempah2nya dan bawangnya terasa banget.. wangi, lezat dan pedesnya mantul.. by : @mileybistro 😀👍 Awalnya saya mau ke Mutia Garden untuk foto2 tapi karena hujan deras berakhirlah saya disini.. tapi ga nyesal karena makanannya enak bngt.. highly recommended.. 😍👍 …. Thank you so much for your kind review Read more

“Highly Recommended, enak, lezat”
Miley Italian Fusion Bistro Review Repost @hendrilau
・・・
Nasi Goreng Primavera ini bnr2 enak bngt.. bumbu rempah2nya dan bawangnya terasa banget.. wangi, lezat dan pedesnya mantul.. by : @mileybistro 😀👍
Awalnya saya mau ke Mutia Garden untuk foto2 tapi karena hujan deras berakhirlah saya disini.. tapi ga nyesal karena makanannya enak bngt.. highly recommended.. 😍👍
….
Thank you so much for your kind review
Read more #mileyreviews #mileyrice

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

Let it flow… Miley signature yinyang thai icemilktea Mari buka puasa dengan yang manis, pasti puas di Miley Miley Italian Fusion Bistro Sun Plaza Shared by @flo_angevine

Let it flow… Miley signature yinyang thai icemilktea
Mari buka puasa dengan yang manis, pasti puas di Miley
Miley Italian Fusion Bistro Sun Plaza
Shared by @flo_angevine ❤️
#mileyyinyangtea

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

The mirrors! At Miley Bistro Have you tried selfie?

The mirrors! At Miley Bistro
Have you tried selfie?

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

Photo taken at: Miley Italian Fusion Bistro

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA RAMADHAN 1440 H

SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA RAMADHAN 1440 H

#Puasa #Ramadhan #Puasa2019 #Ramadhan2019

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

Photo taken at: Medan, Indonesia

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

Meeting up with friends, don’t forget to meet up at Miley. Ww strive in serving good quality food at affordable price and don’t forget our extensive range of exclusive desserts Thank you for sharing @vellychangg @meinyanggg

Meeting up with friends, don’t forget to meet up at Miley. Ww strive in serving good quality food at affordable price and don’t forget our extensive range of exclusive desserts
Thank you for sharing @vellychangg @meinyanggg 🙏😍😍
#mileyguests

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us

German Dutch Baby Pancake, in Nutella or Mango, enjoy it only at Miley Italian Fusion Bistro Sun Plaza Medan Thank you @elisawidyastari for sharing

German Dutch Baby Pancake, in Nutella or Mango, enjoy it only at Miley Italian Fusion Bistro Sun Plaza Medan
Thank you @elisawidyastari for sharing
#mileydesserts #mileydutchbabypancake #mileypancakes

Miley Italian Fusion Bistro at VESPARK: Piaggio Vespa 3S Showpark / Dealer at Medan Indonesia

Video posted

View this post inInstagram @mileybistro ⇒

Check out our website www.MileyBistro.com for more information about Miley , Map Location , Member Facilities , Purchase our Vouchers for gifts and browse Our Menu, check out our Breakfast Menu , our famous DESSERTS and read about Miley Reviews

Follow our social media: Instagram , Facebook & Twitter @MileyBistro for instant updates, Add our LINE @MileyBistro or contact Us